Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 37

Thread: Tow safe vs Hi Perfomance (SuperChip)

  1. #1
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default Tow safe vs Hi Perfomance (SuperChip)

    Endret tuning innstillingene fra Hi perf. til Tow Safe modus med SuperChipen idag.
    På de 3 mila jeg kjørte fra jobb og hjem virket det som om bilen nå girer smoothere på et vis.

    Noen som har erfaring med lignende, og kan bekrefte eller avkrefte dette?

    Kjører forøvrig 7,3 diesel.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  2. #2
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Stemmer det...
    Min er også sån, den står på det oppsettet nå..
    Men jeg er mere glad i at den girer litt hard..

  3. #3
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Dvs den står på hi preformance med tow safe instillinger...

  4. #4
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Sure?

    Det må jeg sjekke, synes tydelig det sto enten Tow Safe eller Hi Perf.
    og ikke i kombinasjon.

    Enig med deg, ikke noe galt med hard giring, men min har giret litt sånn i utide.
    Og nå virker den mer "normal" på et vis.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  5. #5
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Når han spør deg om Hi Preformance trykk så yes vis du trykker yes engang til så spør han deg om tow safe osv...
    Min lille sak gjør det der sjøl dvs når jeg trykker yes for Hi Preformance så trykker den yes engang til selv av ukjent grunn til min store forvilelse...

  6. #6
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Fikk du det til???
    Er du ellers fornøyd med chippen din????

  7. #7
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Du, har ikke gjort om innstillingende enda. (vært på tur med jobb).
    Gjør det i kveld.

    Om jeg er fornøyd?
    Ja, er vel det, men vet ikke om jeg merker den helt store forskjellen fra Hi Perf til Tow Safe annet enn dette med giringen.

    Men den er jo sabla enkel å bruke da.
    Et par YES og NO og fiks ferdig.

    Jeg leste et annet sted om din erfaring, da bilen ikke startet etter tuning.
    Denne erfaringen har ikke jeg hatt.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  8. #8
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Ja den har tullet litt med det der, har faktisk skjedd meg 2 ganger at den ikke har startet om morgenen men da er det jo bare å putte in stock programmet igjen...
    Det som også skjer med min er at den kutter over 2000 omdreininger når motoren er kald på hi preformace programmet.. og det er jo egentlig greit...

    MEN jeg synes at maskinisten er vanskeligere å få fyr på når det er kaldt på hi preformance enn på stock..

  9. #9
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Quote Originally Posted by Mad Max View Post
    MEN jeg synes at maskinisten er vanskeligere å få fyr på når det er kaldt på hi preformance enn på stock..
    Søndags morgen startet ikke dynga, den stod da på Hi Preformance og det var ca 20 kalde ute, omprogramerte dynga til Stock og med litt ekstra startstrøm så dunket den i gang..
    I dag morres startet den som om det skulle vært sommer ute, da selvfølgelig på Stock...
    Tror nok jeg har den på Stock et par uker til, sommeren er jo snart her...

  10. #10
    Wild Logger with Bogger Chevy-Sheriff's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Just around the corner
    Posts
    3,975

    Default

    Skulle forska litt på det der.
    Jeg synes det er merkelig.......

    Mulig den kutter glødinga før, når den står på HIPerf.
    ...mulig den ikke legger inn kaldstart......
    Sheriffen

    Nordmarka Wild Truck Logging

  11. #11
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Det der har ikke vært noe problem for meg.
    Har du den 1705 MAX Microtuner?
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  12. #12
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Jepp, har 1705 ja...
    Hvem modell er bilen din igjen????

  13. #13
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    2002

    Tenkt litt på det Sheriffen sier.
    Merker du noen kortene glødetid etter tuning.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  14. #14
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Lampa lyste like lenge som den pleier å gjøre selv om glødereleet hadde tatt kvelden her for et par uker siden så det er ingen samsvar her tror jeg..

    Men er det ikke bare å måle mellom inn og ut på releet da???

  15. #15
    Natural born looser Noclass's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Hadeland
    Posts
    926

    Default

    Det er ikke bare det at din 96 Texas bil aldri har opplevd temperaturer under 25 varmegrader a????

    Nei kast deg rundt en dag og skift glødepluggene dine du
    Stein Rui
    90849036


    On the internet you can be anything you want.
    It’s strange that so many people choose to be stupid

  16. #16
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Quote Originally Posted by Noclass View Post

    Nei kast deg rundt en dag og skift glødepluggene dine du
    JADA jeg skal det men di virker jo bra nok ettersom den fyrer i 15 minus men dog på Stock...

  17. #17
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Om du gidder, kan du skru ut glødepluggene og sjekke de en og en, og på den måten spare litt $$.
    Trenger ikke bytte alle på en gang vel.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  18. #18
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Har nye liggende i øsa, har bare ikke somlet meg til å få byttet dem enda og jeg bytter alle når jeg først er i gang...

  19. #19
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    sef.
    Har du de liggende er det bare å kjøre på. Bare arbeidslysta kommer å trenger seg på.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  20. #20
    Promodified
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stange
    Posts
    1,071

    Default

    Hallo, du kan dra av kontaktene som sitter på hver sin topp i bakkant og kontrolere glødepluggene med ett multimeter derifra. husker ikke hvilken pinner det er, men det skal du klare å se på ledningene på kontakta som går inn. Etter å ha lest hva du har skrevet så er det nok ikke glødepluggene som har kveldet. tror kansje programmet du bruker drar på for mye tenning for kaldt vær, noe som vil gjøre at den blir mere tungstartet. Mvh Eyvind

  21. #21
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Lurte litt på hvor mye denne SuperChipen gir ekstra.
    Så etter litt leting fant jeg denne:

    http://www.pickuptoys.com/catalog/pe...superchips.asp

    60+ hk og 160 Nm i Tow Safe mode er ikke så aller værst.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  22. #22
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    Det var som faen....
    I dag ville ikke dritten starte. Så jeg fløy inn å henta instrumentet og programerte tilbake til Stock. Trodde alt var i orden, og skulle fyre opp.
    Så feil kan man ta.
    Fikk start til slutt.....etter endel kjinning.....litt hosting og harking og alt virket ok.
    Så i dag var det nok mer dieselproblem (vann i diesel) enn noe annet.

    Håper ikke dette vedvarer...
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

  23. #23
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Et godt råd skal jeg gi deg, la programmerings saken din ligge i bilen til enhver tid... Litt dritt vis du skulle få samme problem som meg og er milevis hjemme fra...

  24. #24
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Quote Originally Posted by PowerStroke View Post
    Så i dag var det nok mer dieselproblem (vann i diesel) enn noe annet.

    Ikke nødvendigvis....

  25. #25
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oslo
    Posts
    107

    Default

    nei, sant nok.
    Men den hosta og harka i det den fyra, så det var min umiddelbare konklusjon.
    Kan vel også ha vært luft.
    Jeg registrerte faktisk ikke noe røyk ved kjinning.

    Forøvrig så var det første gang jeg har kjørt bilen i Stock modus. Noe som var ganske interresant, for den var merkbart slappere.
    F250 7,3 IDI - Plymouth Trailduster

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •