Results 1 to 11 of 11

Thread: større dynamo 2l

  1. #1
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default større dynamo 2l

    sliter med at taroen ikke vil levere nok strømm når jeg kjører med alle lysene på (6x55W) etter noen få minutt begynner nesten allt i speedoen å lyse, dette slår seg av når jeg slår over til nærlys eller slår av di 4 på taket. har regnet litt kjapt på dette, det går rundt 40A med allt av lys på, men må vel ha ganske høyt turtall for at den skal lade nok ?tenkte å løse dette med sprekere dynamo
    vil foreksempel denne gi vacum til bremsekraft?http://www.ebay.com/itm/Toyota-4Runn...c78254&vxp=mtr

  2. #2
    sleggefører Hovatn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Froland, Aust-agder
    Posts
    788

    Default

    ser ikke noe vacum pumpe på den fra ebay, så du vil nok merke det på bremsene. har du sjekket at børstene ikke er utslitt? hva er ladinga på?

  3. #3
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Volt du tenker på da ? Kan nok hende det er børstene. Har blitt værre med tia....

  4. #4
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Batteriene holder 13V lader 14,-15V når den sviver. Regner med dette er ganske normalt ?

  5. #5
    Natural Born Offroader
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    65

    Default

    Led lamper bruker mindre straum.
    Ein stor, ekstra dynamo i tillegg til den originale med vakumpumpe?

  6. #6
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Har tenkt på ekstra dynamo. Men da må jeg lage nye fester på sia av styresnekke ? Å hvordan løse problemet med reimer ? Led er kanskje løsninga, mn det lyser jo mindre.....

  7. #7

    Default

    Det var litt rart, jeg kjørte rundt med 3x100w på taket og to 55 w i grillen (i tillegg til originale lys) og det var aldri noe problem med min LJ73. Så jeg tror nok at det er en dynamo som begynner å takke for seg...
    Alt går, det umulige tar bare litt lengre tid...

  8. #8
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Satt i ein frisk dynamo. Ser ut som probleman forsvant :-) håpe denne tråden kan hjelpe fler :-)

  9. #9
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    da slutta dynamoen å lade noe som helst kan det være releet ? håpe ikke jeg trenger ny dynamo...

  10. #10
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Har bytta spenningsregulator å da slutta lysan i instrumentan å lyse å hovedlyktan tente når bilen startet. Alt så ut t å virke men vil fortsatt ikke lade :-(

  11. #11
    Standard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    vigeland, Vest-agder
    Posts
    54

    Default

    Den svarte ledninga mellom dynamo og rele hadde tatt fy så gden blei bytta ut. Virka ikke før jeg bytta tilbake til den dynamoen jeg først trudde var dårlig ;-)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •