Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 28 of 28

Thread: Nihil's sj413, sj413 pick up og Toyota LC lj73

  1. #26
    Original
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hallingdal
    Posts
    25

    Default

    Tok ut den are ruta, brukte den som mal for å få rett bue. Brukte varmepistol, men det var litt plundrete å få te, så neste gang bi're lexan å kaldforme den. Var akrylplast e brukte no, skulle e brukt det igjen ville e nok prøvd å spenne opp plata så bruke varme

  2. #27
    Original
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hallingdal
    Posts
    25

    Default

    Lenge sea update no, men har ikkji stått heilt stile med prosjekter, og her er noe av det som er gjordt.


    Gjorde om eksos på lj, Forbedret 2.5" rustfritt som er TIG sveiset

    Punkta sammen her
    Name:  DSC_0107.jpg
Views: 60
Size:  50.7 KB

    Klargjordt med dekkgass innvending og surra alufolie på utsiden for å trekke ut mest mulig av varmen.
    Name:  DSC_0108.jpg
Views: 61
Size:  48.6 KB


    Name:  DSC_0109.jpg
Views: 61
Size:  41.4 KB
    Name:  DSC_0110.jpg
Views: 59
Size:  33.2 KB

    Ferdig sveiset
    Name:  DSC_0111.jpg
Views: 59
Size:  52.0 KB

    Montert på bil
    Name:  DSC_0115.jpg
Views: 61
Size:  44.4 KB

    Suzuki sj 413k prosjektet

    Karosserifesten ytters e rusta så de blir erstatta med med "nye" fra en deleramme e har som er ganske ok.
    Name:  DSC_0130.jpg
Views: 62
Size:  40.2 KB

    Skåret ut frå deleramme og lagt på for å merke.
    Name:  DSC_0132.jpg
Views: 62
Size:  35.2 KB

    Merket og klar for skjæring
    Name:  DSC_0133.jpg
Views: 60
Size:  34.4 KB

    Og klar for sveising her
    Name:  DSC_0134.jpg
Views: 61
Size:  37.5 KB

  3. #28
    Original
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hallingdal
    Posts
    25

    Default

    På sist post sku e ha bildu tå ferdig sveisa, men det lot seg ikkji gjera. Træla som f med mig'en, fekk det ikkji te, tråden berre brant tilbake og satt seg fast uansett åssen e stilte apparatet. Men etter ein time banning og sværting for at den nye sveisemaskina ikkji funka gikk det opp eit lys. Hadde jo selfølgelig bytta trådrull og glemt å bytte kontaktrør Så tru meg, 0.8 tråd og 1.0 kontaktrør, er umulig å sveise med. Hadde ikkji 0.8 kontaktrør liggende, men hadde ei flaske aragon, så da tok e like så greit å rigga til TIG maskina (Trenger treningen)


    Gjordt så på frihånd som det over hode går ann og brukt pulse funksjon. Ikkji kjempe fornøyd utseendemessig, men god gjennombrenning og solid sveis.
    Name:  DSC_0128.jpg
Views: 45
Size:  45.4 KB
    Name:  DSC_0129.jpg
Views: 45
Size:  45.8 KB

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •