PDA

View Full Version : What has happend to .com site



Tommy
01-12-2008, 17:42
Anyone knows??

knixen
01-12-2008, 18:02
it seems like it has vanished.. maybe the same way as the well known february breakdown... Which I think was back in 2002...

sven
01-12-2008, 20:03
The .com is now up and running again.

Tommy
01-12-2008, 21:05
still down...

sven
01-12-2008, 22:39
Jeg kommer da inn iallefall

Lasse suzicn
01-12-2008, 23:04
It works here at my place... No problem at all....

Tommy! Its your computer .........ThefingerThefingerThefinger

MJL
01-12-2008, 23:21
Not his computer, not working at my house in US.

Maybe Lance is cleaning house?

Bergum
01-13-2008, 00:16
Yes, Com is up, and has been for some time now....

Paul Gagnon
01-13-2008, 00:47
Not working for me either. I get a page that says the domain is unregistered or expired. Has been like this all day.

knixen
01-13-2008, 00:52
its a bit on and off... sometimes I get in, sometimes I dont...

Bergum
01-13-2008, 01:08
Do this:
Start -> run -> write cmd <enter>
Write tracert pirate4x4.com <enter>

It shuds say something like this:

9 77 ms 57 ms 57 ms TenGigabitEthernet8-3.ar1.OSL2.gblx.net [64.211.
83.13]
10 381 ms 446 ms 583 ms NLAYER.ge-6-2-0.407.ar4.sfo1.gblx.net [207.138.1
44.54]
11 766 ms 704 ms 808 ms ge1-1.hr1.sfo1.us.nlayer.net [69.22.143.2]
12 881 ms 844 ms 916 ms atrivo.ge1-4.hr1.sfo1.us.nlayer.net [69.22.128.2
50]
13 1006 ms 1016 ms 976 ms 20.pirate4x4.com [69.22.187.20]

The two last lines is the moste important.
If you are comming somwhere else, a proxy has the wrong adress, and that can take up to 48 hours before it is restored.

If you are desperatly to read Thefinger try googlig for a proxy to use....

Paul Gagnon
01-13-2008, 01:22
This is what I get:

Tracing route to pirate4x4.com [209.62.72.173]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 * * * Request timed out.
3 11 ms 6 ms 6 ms rc1ar-ge5-0-0-11.ed.shawcable.net [64.59.189.146
]
4 25 ms 28 ms 25 ms rc1sc-pos11-0-0.wp.shawcable.net [66.163.77.189]

5 36 ms 25 ms 24 ms rc2nr-ge12-0-0.wp.shawcable.net [66.163.73.169]

6 53 ms 43 ms 43 ms rc2ch-pos7-0.il.shawcable.net [66.163.76.174]
7 43 ms 44 ms 43 ms rd2ec-pos1-0.il.shawcable.net [66.163.65.14]
8 47 ms 43 ms 45 ms eqix.chcg.twtelecom.net [206.223.119.36]
9 * 87 ms 75 ms hagg-03-ge-0-0-0-540.hsto.twtelecom.net [66.192.
246.206]
10 73 ms 72 ms 77 ms 64-129-54-2.ev1.net [64.129.54.2]
11 73 ms 73 ms 73 ms gphou2-209-85-0-126.ev1servers.net [209.85.0.126
]
12 73 ms 74 ms 72 ms ev1s-209-62-72-173.ev1servers.net [209.62.72.173
]

Trace complete.

Bergum
01-13-2008, 01:57
Looks like Time Warner Telecom, Inc has a fu%&....

You can use this site:
http://www.proxny.com/

To read pirate4x4.com

I will not recomend puting in your PW on that page. You will never know who is listening....

MJL
01-13-2008, 06:15
Originally Posted by StepMonster View Post
He needed to renew the domain name. Had a bad email address for the reminder notice so the 10 year anniversary of pirate4x4.com is not what he really expected. He is still not able to access the website. LOL It may be 24 to 48 hours before it is totally accessable again. :-(

Until then I'll have to learn a new language. :D

Tommy
01-13-2008, 09:11
Normaly we also get RSS Feed from General4x4 on .com site, now we dont so its clear that something is really wrong...

Paul Gagnon
01-13-2008, 21:02
I lost it again about an hour and a half ago and no amount of restarting my DNS Client has brought it back. Oh well, I guess I'll just go ride my quad instead. :D

tim
01-14-2008, 02:30
yeah this shit sucks

MJL
01-14-2008, 03:27
I can't get it at home, but I was on at my friend's house.

I have Verizon, she has Comcast.

I wish I had some tech to post.