PDA

View Full Version : Dårlig lys på Pajero :-(



Blesvik
04-10-2008, 14:54
Har en 86 Pajero med dårlig lys i frontlyktene.
Kjøpte lysforsterkersett men fant etterhvert ut at det lot seg ikke montere slik strømmen var lagt opp på Pajero'n.
Noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre?
Har byttet både pærer og reflektorer.

Har vel hatt tråsykkel med bedre lys enn denne bilen..:pissed:

Chevysub
04-10-2008, 15:02
Målt strømmen frem til pæra, mens den er tilkoblet ? Det vil gi deg en pekepinn om grunnen, og ev hakaslepp hvis det er lav spenning der.

Det spørs om du ikke kommer utenom det å få opp spenninga. Du kan jo koble via vanlig rele da, og bruke strømmen til pæra som styrestrøm. Et rele til nærlys og et til fjernlys.

Lasse suzicán
04-10-2008, 15:45
Japanska bilar har ofta konstant plus fram till lampan, och sedan jordar man den tråd som ska lysa....
Europeiska bilar har konstant jord på lampan, och man spänningsmatar den tråd som ska lysa....

http://www.offroad.se/forumbild/framlampa.jpg

Chevysub
04-10-2008, 15:59
Toyotaen min har ikke konstant pluss til pæra ihvertfall, og det har ikke det andre japsene hatt heller :)

Men uansett om det står spenning på går det jo an å koble inn et rele eller to :)

Blesvik
04-10-2008, 16:02
Du har rett Lasse, fant ut det etterhvert jeg og.
Kjøpte inn "Plug'n play" lysforsterker sett med 2 rele, kabler og det hele samt 90/100watts pærer.
Det hele var koblet opp på 5 minutter men ble helt vilt!
Så etter en del feilsøking fant jeg det du beskriver over..
Bygget da om forsterker-settet slik at jeg kjørte minus gjennom istedet og pluss direkte til batteriet men hel-lys ville ikke slukke.
Måtte nok hatt på ett par dioder for å få det hele til..

Flere tips?

Chri-ha
04-10-2008, 17:11
pajero har konstant strøm ja, og jord til det som skal lyse

Lasse suzicán
04-10-2008, 18:16
Enkelt...
På reläerna har du 4 (ev. 5) stift...
Vid stiften finns det följande nummer....
30 = Kontakt gemensam
85 = Jord reläspole
86 = Manöverspänning reläspole
87 = utgång

Den förstärkaren du har har batteriplus på 30, och ström till lamporna på 87. Dessa rör vi inte...
Sedan har den jord på antingen 85 (eller 86), samt manöverström på 86 (eller 85)...

Istället för att koppla 85 (reläspolens jord) till chassiet, kopplar du den till den konstanta plusmatningen på framlampan....

Hoppas att du förstår hur jag menar...

Blesvik
04-10-2008, 19:53
Jeg gjorde nettopp slik Lasse, men ingen av rele'ene ville slå seg av igjen når de først var aktivert?!

Lasse suzicán
04-10-2008, 20:09
Är där ett kopplingsschema (elschema) på den där ljusförstärkaren????

Lasse suzicán
04-10-2008, 20:25
Prova att vända på sladdarna på stift 85 och 86.... Kan vara att det är en "släckdiod" kopplad parallellt med spolen (används för att dämpa transienten när magnetfältet bryts ner i spolen).....

Blesvik
04-10-2008, 23:54
Skal prøve, takk for hjelpen Lasse:smile:

KJELLIS
04-11-2008, 01:29
Hmm svake lys, det er ikke aldern som har skyld i dette da:laughing::laughing:

Blesvik
04-11-2008, 07:58
Hmm svake lys, det er ikke aldern som har skyld i dette da:laughing::laughing:
Kan det være noe jeg har drukket..?

KJELLIS
04-11-2008, 22:08
Kan det være noe jeg har drukket..?

Hehe ja det er det helt sikkert, kjøpt i østfold:laughing::laughing:

Skjalg
04-11-2008, 22:24
Har du funnet løsning ennå, Pål?

Koplet ekstralys å en Nissan en gang.
Da klødde jeg meg godt i hodet en stund.
Til jeg fant ut at det var positiv jord på bilen.

Blesvik
04-18-2008, 22:55
Det var bare 10 volt inn på lyspæra ja.
Fikset det ved å koble opp ett rele og koblet tidligere pluss til lyset inn på 86, 30 til batteriet, 85 til jord og 87 ut til lyspærene.
Lyste mye bedre!!
MEN, etterpå vil ikke nærlyset slukke når jeg slår av lyset eller slår av tenninga.
Får å få slukket dem kan jeg dra en gang i lyshornet, da slukker lysa men varsellampa for hellys tenner i instrumentpanelet.
Denne lyser fram til jeg drar en gang til i lyshornet.

Hvorfor i allverden blir det slik???

SixCell
04-19-2008, 03:08
Kan bare komme med en anbefaling...

Bytt alle jordings ledninger som går fra batteriet.
Skal gå en fra batt. til karrosseri
En fra batt. til ramma.
En fra batt. til blokka & videre til endten ramme el. karrosseri...

Bytt alle disse.
Nye ledninger, nye "øyer" & puss gått på kobling punkter til div. feste bolter..
Så skal du se lysene også blir sterkere muligens.
Uannsett så skader det ikke å gjøre dette, billi er det også.
:eyemouth::smokin:

Skjalg
04-19-2008, 14:10
Det var bare 10 volt inn på lyspæra ja.
Fikset det ved å koble opp ett rele og koblet tidligere pluss til lyset inn på 86, 30 til batteriet, 85 til jord og 87 ut til lyspærene.
Lyste mye bedre!!
MEN, etterpå vil ikke nærlyset slukke når jeg slår av lyset eller slår av tenninga.
Får å få slukket dem kan jeg dra en gang i lyshornet, da slukker lysa men varsellampa for hellys tenner i instrumentpanelet.
Denne lyser fram til jeg drar en gang til i lyshornet.

Hvorfor i allverden blir det slik???

Høres ut som en jordingsfeil. Noe lignende skjedde med med da jordingen til motoren ikke var iorden. Slik du beskriver har du koplet releet riktig. Kunne jo forsøke å bytte om på 85 og 86 kanskje? Huk også på GOD jording av lyspærene. Blir ikke bedre enn det svakeste ledd:)

Blesvik
04-19-2008, 20:48
Høres ut som en jordingsfeil. Noe lignende skjedde med med da jordingen til motoren ikke var iorden. Slik du beskriver har du koplet releet riktig. Kunne jo forsøke å bytte om på 85 og 86 kanskje? Huk også på GOD jording av lyspærene. Blir ikke bedre enn det svakeste ledd:)
Feilen var nok på pluss-siden da lyset ble bra når jeg koblet rele på plussen inn på pæra.
Har prøvd å koble om 85 og 86 men problemet er det samme...

Skjalg
04-20-2008, 00:14
Det var bare 10 volt inn på lyspæra ja.
Fikset det ved å koble opp ett rele og koblet tidligere pluss til lyset inn på 86, 30 til batteriet, 85 til jord og 87 ut til lyspærene.
Lyste mye bedre!!
MEN, etterpå vil ikke nærlyset slukke når jeg slår av lyset eller slår av tenninga.
Får å få slukket dem kan jeg dra en gang i lyshornet, da slukker lysa men varsellampa for hellys tenner i instrumentpanelet.
Denne lyser fram til jeg drar en gang til i lyshornet.

Hvorfor i allverden blir det slik???

Det kan faktisk være releet det er feil på. Prøv et annet.
Har du lagt opp to rele. Ett til nærlys og ett til fjernlys?

Når du drar i lyshornet byttes jo i prinsippet fra nærlys til fjernlys. Da vil ikke ditt nye rele ha spenning til 86. Men at varsellampa nå lyser er en ubesvart gåte. Du må få tak i et koplingsskjema så ser du det sikkert.

Blesvik
04-20-2008, 00:18
På Pajero er det en pluss til pæra.
Fra bryteren veksles det mellom å sende jord til fullt eller dimmlys.
Derfor har jeg bare lagt opp ett rele..

Skjalg
04-20-2008, 09:14
På Pajero er det en pluss til pæra.
Fra bryteren veksles det mellom å sende jord til fullt eller dimmlys.
Derfor har jeg bare lagt opp ett rele..

Tror nok du må ha 2 rele. Ett til nærlys og ett til fjernlys. Disse å ha styrestrøm fra f. eks ordinær lyspæresokkel. I ditt tilelle jord så det må koples litt spesielt. 30 jord, 87 til lyspære (nærlys/fjernlys), 86 + (fra tenning) og 85 fra pæresokkel. Det bør virke! Enig?

Blesvik
04-20-2008, 10:58
Tror nok du må ha 2 rele. Ett til nærlys og ett til fjernlys. Disse å ha styrestrøm fra f. eks ordinær lyspæresokkel. I ditt tilelle jord så det må koples litt spesielt. 30 jord, 87 til lyspære (nærlys/fjernlys), 86 + (fra tenning) og 85 fra pæresokkel. Det bør virke! Enig?
Virker ikke, det var jo slik jeg bygget om "lysforsterkersettet".
Da ville ikke dimmen slukke når jeg skiftet til fulltlys.

Skjalg
04-20-2008, 21:59
Virker ikke, det var jo slik jeg bygget om "lysforsterkersettet".
Da ville ikke dimmen slukke når jeg skiftet til fulltlys.

Det er vel slik at minus til nærlys brytes når fjernlys aktiveres. Da skal nærlys releet bryte og nærlys slokke. Stemmer det?
Slik som du beskrier det nå vil det også i opprinnelig oppsett lyse i både nærlys og fjernlys. Relefunksjonen er jo i prinsippet bare for å korte inn kabellengden til lyspæra.
Det som gjør det så forvirrende her er at det er positiv jord til lyspæra.
Mulig du kan kople det om til negaiv jord til lyspæra. Og bare bruke styrestrøm fra lyspæresokkelen til releene.
30 - pluss fra Batteri/dynamo
87 - pluss ut til lyspæra
86 - link over fra 30
85 - styrestrøm fra lyspæresokkel.
Eller kommer det i konflikt med parklyset?