PDA

View Full Version : 94 grand cherokee.ALARM trøbbel



Gforce
12-21-2008, 20:22
Finnes det noen "enkel" måte for og sette alarmen ut av funksjon??? men alikevel beholde den fjernbetjente sentrallås funksjonen...
problemet er da man skal låse opp bilen så er det ikke alltid den fjernbetjente greia virker og da man låser opp med nøkkelen så går alarmen
resultatet blir da at jeg ikke får startet bilen før enn jeg får den fjernbetjente driten til og kutte alarmen
Hva er løsningen her?????

sivrt
12-21-2008, 20:27
Vet ikke om noen enkel måte på det akkurat..

Men du har sjekket batteriet i fjernkontrollen regner jeg med?

zj96
12-22-2008, 08:42
det er en microbryter i hver dør ,, koble til disse , og du kan låse opp bilen uten at alarmen går

Hilux
12-22-2008, 09:32
Hvilken type alarm har du?

Er det en Defa f.eks skal det gå fint..

HKAKH
12-26-2008, 22:56
Lurer på det samme. Er vel orginal alarm det er snakk om. Min fungerer forløpig greit, men er litt redd jeg en dag ikke skal få slått av alarmen og ikke få startet bilen og alle uheldige situasjoner det kan skape.
Om du deaktverer bryterene i dørene vil man jo bare gjøre slik at man ikke trigger alarmen når man åpner døra og den vil da gå når du starte bilen og bilen vil stoppe.
Hadde det bare vært og oppdrive en FSM eller et koblingsjema...

zj96
12-26-2008, 23:57
når man har trigget bryteren i døra på en orginal alarm er den slått av ,, selv når du skal starte bilen

HKAKH
12-28-2008, 23:01
Ok da snakker vi rundt hverandre, jeg tenker på den som føler når du åpner døra og trigger alarmen.
Men denne bryteren du prater om føler når du vrir nøklen? mener og huske jeg så det var en bryter og en løs kopling inni der, men hvor kan den koples på?
Hvorfor hvorfor har de satt på en bryter og ikke koplet den?

zj96
12-29-2008, 05:30
er mange som kobler dem vekk av en eller annen grunn ,,, kan også være at bryteren er dårlig ,, og da kan den utløse alarmen ,, er som regel bare å vskae den elektrocleaner ...

HKAKH
01-07-2009, 05:20
ok akkurat nå er ikke det mitt største problem..
http://pirate4x4.no/forum/showthread.php?p=122539#post122539