PDA

View Full Version : Kobling av dynamo?



BerntS
05-09-2009, 18:00
Skal koble opp dynamoen på Jeepen

Dynamoen er merket med 1 og 2.

Hvilken av disse skal på + polen og hvilken til ladelampen?

Dynamoen er en chevy.....
På de andre eg har koblet så har det vært merket D+ og B+ mens her var det bare 1 og 2....

Noclass
05-09-2009, 19:23
Fant dette på et annet forum

AC Delco

Terminal 1 skal inn på ladelampen.
Terminal 2 skal inn på batteri + for å gi strøm til regulatoren. Uten denne tilkoplingen vil ingen lading skje.

BerntS
05-09-2009, 19:31
Supert, takker og bukker da blir det strøm imorgen :-)

Mad Max
05-09-2009, 23:45
Fant dette på et annet forum

AC Delco

Terminal 1 skal inn på ladelampen.
Terminal 2 skal inn på batteri + for å gi strøm til regulatoren. Uten denne tilkoplingen vil ingen lading skje.


Javel???
Eller omvendt???
Dårlig hukommelse bror??

BerntS
05-10-2009, 08:01
Da var det enkelt et google søk med ac delco gav dette

http://www.oldengine.org/unfaq/10si.htm

Så bror nr 1 har nokk rett :smile::smile:

Mad Max
05-10-2009, 09:35
Da var det enkelt et google søk med ac delco gav dette

http://www.oldengine.org/unfaq/10si.htm

Så bror nr 1 har nokk rett :smile::smile:

Det har han nok helt sikkert Bernt, han er flink med elektriske ting MEN...
Den gangen vi skulle koble nytt el anlegg i sugga så var jeg på Stolen og kjøpte helt ny dynamo og vi lurte da på åssen den skulle kobles, Roger'n var behjelplig med en link men det viste seg at det var to forskjellige dynamoer på markedet og vi kvellet den vi hadde kjøpt..