PDA

View Full Version : Dexron II på servopumpe...



Tommy
04-01-2010, 14:48
Jeg har en 20 liter Dexron II kanne stående, noe jeg vant en gang tror jeg... men kan jeg bruke denne på servoen?? altså til hudroboost og orbitrol????

Regner med at det går greit... men man skal vel aldri være for sikker!!:wink_animate::wink_animate:

Tom K
04-01-2010, 14:53
skal ikke være noe problem det Tommy,

Tommy
04-01-2010, 14:57
Hva med å blande Dexron II og Dexron III, jeg kjører nemlig III på kassa, og trengs det er jeg redd noen kan fylle III på servoen også!!!

Tom K
04-01-2010, 14:59
http://en.wikipedia.org/wiki/DEXRON

Tommy
04-01-2010, 15:02
Hjalp ikke så veldig mye den linken der....:wink_animate::wink_animate:

Jan
04-01-2010, 15:14
Har ikke hatt problemer med å blande II og III på servo jeg ihvertfall.

Chevy-Sheriff
04-02-2010, 09:53
Har blandet II og III uten problemer.
Har blandet disse på 400 automat også uten problemer.

Tom K
04-02-2010, 09:59
III er vel bare en "forbedret" utgave, bare å blande ivei

Tommy
04-02-2010, 10:02
Jøss da får jeg jo brukt den olja jeg en stund lurte på å pælme...

Tom K
04-02-2010, 10:09
Da blir det en skikkelig blandings (med ruglete fommfritt) :grinpimp:

Tommy
04-02-2010, 10:18
he he sant nok Tom... måtte bare...

DtZHQYnKMXU

Tom K
04-02-2010, 10:26
Hmmm. ser e en i fra Froland, så har e allerede spydd ??

Tommy
04-02-2010, 12:58
Godt jeg er fra Fevik... he he