PDA

View Full Version : Ramme bytte....?



Jeepir
10-17-2010, 09:27
Sitter liksom litt i kjelleren akkurat nå, jeg teller litt på knappene og tiden, hadde planlagt og få buss`n i farta, men rust angrepet bak er litt alvoligere enn først anntatt.. Det som er en smule dumt er at det var tre stykker som sa at det var ikke så ille, ny maskinist ble montert, og pluttselig ble liksom ingen ting så himmla lurt..

Vurderer og skaffe ei ny ramme, og flytte over karessoriet på den nye ramma.. Men - men, finner det vel ut etter-hvert.. Det jeg lurer på er hvor lang tid regnes sånn arbeide, dvs ramme bytte.. :smokin:

knut e
10-17-2010, 16:23
ettersom du har den godkjenninga du har så er det vel greit og kline til og reparere det som er. biltilsynet er ikke lenger særlig glad i rammebytte

martinj
10-17-2010, 17:09
ettersom du har den godkjenninga du har så er det vel greit og kline til og reparere det som er. biltilsynet er ikke lenger særlig glad i rammebytte

ingen problem med ramebytte.. men det må søkes om..

Hovatn
10-17-2010, 22:59
ingen problem med ramebytte.. men det må søkes om..
spørs bare om du får med det som er godkjent i nytt vognkort da. må i hvertfall spøres om det er mulig da

martinj
10-18-2010, 06:04
spørs bare om du får med det som er godkjent i nytt vognkort da. må i hvertfall spøres om det er mulig da

det er heller ingen problem.. ikke lenge siden vi hadde rammebytte på en kondemnert lc120 at med 37" oppsett..