PDA

View Full Version : bryter til 4X4 C303



Chris
05-17-2011, 01:22
Noen som har liggende en bryter til 4X4 på en 303? min gikk dukken her og det haster litt med å skaffe en ny. Så om noen har høgd en bil eller har liggende så kjøper jeg gjerne
Mail chrulve@gmail.com eller tlf 45294594

Chris
06-09-2011, 00:25
Må da være noen som har en sånn siden det sitter akslinger fra disse bilene på så mye annet så er mange høgget. Har du eller vet om nioen som kan ha osv så please sjekk det opp for meg

Irok
06-09-2011, 10:18
De fleste som bruker disse akslingene bruker også de bryterne. Prøv på volvo last og buss.

1911
06-12-2011, 01:23
Jeg har brukt bryter fra Volvo F serie lastebil. Samme bryter som du nå har på nødblink. Mye enklere å skaffe. Den har di samme tilkoblingene du trenger. Du må da lage et litt større hull til brytern. Funker knall bra.

Lundberg
06-14-2011, 21:05
Trur æ har ligganes nån sånne brytera. har kjøpt opp en instrument og panel fra skrota bila i sverige. Skal se når æ får tid.

Chris
08-17-2011, 23:31
Lenge til du har tid da?