PDA

View Full Version : alternativ dynamo RR 3.5inj.?



Geir
06-28-2011, 18:56
hei

sliter med å få nok strøm for tiden,har prøvd å bytte orginal dynamo en gang.
- kan kjøre en hel dag med gjenntatte oppstart,men til slutt er det tomt og da orker den ikke dra starteren rundt....

tror jeg må prøve å sette på en annen type dynamo,blir nok da og bygge om fester m.m.
-jeg har dynamoen plassert på førersiden (de er vel levert med dynamoinnfestning på begge sider tror jeg )

noen tips på hvilke Bosch dynamo som kan passe ?
tips generellt på RR ?

finnarne
06-28-2011, 19:55
hei
tips generellt på RR ?

Det må vel være å se på lrforum.com (http://lrforum.com/forum)

Big_jack
06-28-2011, 22:04
Har lest at gutta bygger om med dynamo fra transporter mener jeg det var!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Geir
06-30-2011, 07:27
Har lest at gutta bygger om med dynamo fra transporter mener jeg det var!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

må sjekkes opp!

YMK
07-01-2011, 00:55
100A fra Biltema passer rimelig greit i festene på førersida mener jeg
Ergo, de fleste Bosch-dynamoer passer med litt modifikasjoner

Geir
07-01-2011, 08:19
100A fra Biltema passer rimelig greit i festene på førersida mener jeg
Ergo, de fleste Bosch-dynamoer passer med litt modifikasjoner

skal sjekkes opp , takker for tips !!!