PDA

View Full Version : Trenger litt info



status
08-31-2007, 11:23
Jeg har planer og handle meg en Mercedes 300gd, som det er montert inn en 300tdt motor fra personbil. noen som vet antal hk i den motoren? er det mulighet til og få noe mere futt i den? prøvde den med 35" dekk og da måtte jeg ned i 1 gir for og kjøre opp en bakke.

Har planer om og montere på hevesett samt bodylift. hvordan blir kjøreegenskapete etter en slik modifikasjon?

mercemann
08-31-2007, 13:05
Jeg har planer og handle meg en Mercedes 300gd, som det er montert inn en 300tdt motor fra personbil. noen som vet antal hk i den motoren? er det mulighet til og få noe mere futt i den? prøvde den med 35" dekk og da måtte jeg ned i 1 gir for og kjøre opp en bakke.

Har planer om og montere på hevesett samt bodylift. hvordan blir kjøreegenskapete etter en slik modifikasjon?


En 300tdt har 125 hester. Nok til at den bilen skal gå rimelig godt. Det er ingen problem å stille opp til c 150hk ved justering av turbo og pumpe. Hvis alt er i orden skal det en MEGET bratt bakke til for at du skal trenge 1 gir selv med 35". Jeg har selv samme motor i min bil med 37" og den går respektabelt. (dog maks oppstillet og større turbo)

Bilen blir litt mere "bikkete" jo mere du hever. Selv kjører jeg med 1,5"bl og 1,5" heving. uten stabstag og med 37" hjul. Det går bra, men bilen legger seg mye i svingene. Man må vite hva man kjører. En offroader får dårligere kjøreegenskaper jo tøffere den blir.

status
09-02-2007, 08:39
En 300tdt har 125 hester. Nok til at den bilen skal gå rimelig godt. Det er ingen problem å stille opp til c 150hk ved justering av turbo og pumpe. Hvis alt er i orden skal det en MEGET bratt bakke til for at du skal trenge 1 gir selv med 35". Jeg har selv samme motor i min bil med 37" og den går respektabelt. (dog maks oppstillet og større turbo)

Bilen blir litt mere "bikkete" jo mere du hever. Selv kjører jeg med 1,5"bl og 1,5" heving. uten stabstag og med 37" hjul. Det går bra, men bilen legger seg mye i svingene. Man må vite hva man kjører. En offroader får dårligere kjøreegenskaper jo tøffere den blir.

Hvor høyt trykk kan man kjøre på ? bør man ha ekstern wastegate ? åssen skal forbruket være på disse motorene ?

mercemann
09-02-2007, 14:12
Hvor høyt trykk kan man kjøre på ? bør man ha ekstern wastegate ? åssen skal forbruket være på disse motorene ?

Om du fjerner slangen til wastegaten ladder turboen med 1,5 bar. Jeg har ikke merket at motoren har tatt noe skade. Pass på temperaturen så går det nok greit. Ekstern wastegate trenger du ikke. Har klart å få min ned mot 1,2 på mila med 37"

status
09-05-2007, 15:56
oki, jeg har prøvd bilen nå uten wastegate, det lader med ca 1 bar trykk. går en del bedre ja. men har ikke gjort noe med dieselpumpe. men hvor trykte er det og ha så høyt trykk, tenker på toppen osv.

men jeg var ute og kjørte i går, så skjedde det noe rart, bilen ville nesten ikke trekke noe, måtte ned i lav serie og den gikk nesten ikke frem i første gir på full speed. men så stoppet jeg den og starte, da var porblemet vekke, noe ide hvorfor det skjer?

hadde jeg kjøpte bilen av hadde litt problemer i vinter, på panser så er det lufteinntak, men det kommer ned mye snø der, så vifta ville ikke fungere, noe forslag til en grei løsning på dette problemet?

ble mange spørsmål dette, men ikke lett når man er ny gw eier :)

mercemann
09-05-2007, 21:32
oki, jeg har prøvd bilen nå uten wastegate, det lader med ca 1 bar trykk. går en del bedre ja. men har ikke gjort noe med dieselpumpe. men hvor trykte er det og ha så høyt trykk, tenker på toppen osv.

men jeg var ute og kjørte i går, så skjedde det noe rart, bilen ville nesten ikke trekke noe, måtte ned i lav serie og den gikk nesten ikke frem i første gir på full speed. men så stoppet jeg den og starte, da var porblemet vekke, noe ide hvorfor det skjer?

hadde jeg kjøpte bilen av hadde litt problemer i vinter, på panser så er det lufteinntak, men det kommer ned mye snø der, så vifta ville ikke fungere, noe forslag til en grei løsning på dette problemet?

ble mange spørsmål dette, men ikke lett når man er ny gw eier :)


Jeg har også hatt det problemet med at motoren går litt dårlig. Jeg tror det er tenningslåset som er dårlig. dvs lekasje på vacuumdelen på tenningslåset. Hvis det oppstår vrir jeg nøkkelen litt av og på igjen mens jeg kjører. Da er alt ok igjen.

Problemet med full viftekanal har jeg hatt en gang når det var snøstorm ute og det føyk veldig. Ellers har det aldri vært noe problem. Og v ihar MYYe snø ;)