PDA

View Full Version : kompressor



skunkie_racing
09-07-2007, 22:57
har noen her på forumet prøvd å kompressormate en 413...:rolleyes:
jeg og en kompis skal til å lage komressorer snart og tenkte å prøve på 413en min....
skal si ifra hva som skjer...:)

enten sier det pang ellers funker detcrossboned

martinj
09-07-2007, 23:28
tenker nok det sier pang jeg he he. men for all del ingenting skal være uprøvdgrnpirategrnpirate

Zuki
09-10-2007, 08:53
Toya har visst prøvd en gang, mener å huske han har fortalt det en gang, og med litt dårlig resultat. Men spør...

ShuDuck
09-10-2007, 14:16
litt skummelt å gjøre det på en orginalmotor pga. blokka ikke inneholder de sterkeste delene.. men du kan bruke en swift GTI.blokk som har smidd ditt og datt og tåler det nok fint.

Om det ikke funker så kan du selge det til meg så kan jeg sette det på min Thefinger


du kan jo se på denne linken www.nitromax.nl for inspirasjon og tips

Harald
09-12-2007, 08:01
Har prøvd å kompressormate en 413 motor (faktisk 2)
Begge motorene gikk til h......
Veivaksel, motorblokk å råder samt toppen på den ene.
Så ut som om motoren var kjørt uten olje.
Motorene er laget for å brukes ikke for trimming, prøv heller med en turbo eller aller best bruk gti motor og turbo.
Mvh
Harald

skunkie_racing
09-12-2007, 08:21
vet du hvor mye trykk du kjørte..
tenkte å legge meg på 0.4-0.5 bar...

Harald
09-13-2007, 08:49
Kjørte med 1-1,3 bar ifølge omregningstabell (25% overrun)
Fikk ca 130 hk så lenge det varte.
Motorene var gått hhv 60 000 og 100 000 km. men hadde stått en stund.
monste roots kompressor. Står nå i en MR2
Har sett litt på den elektriske saken som drar ei vifte i innsug (trekker 80A)
Skal Vitaraen overladdes blir det Turbo, men først skal det sperre på

Lykke til
mvh
Harald

skunkie_racing
09-13-2007, 13:30
kjøp ett ordentlig data sprut og drei av stemplene litt....
da funker det helt konge...
hadde det på en sierra sohc og kjørte\kjører 1.6 bar...
de har datasprut på gasolin.no til en billig penge:)