PDA

View Full Version : instrument panel



martin
01-09-2008, 12:47
Tok ut instrument panelet i dag for og sette på noen pærer,monterte alt sammen igjen og da ser jeg at tank måleren står påfullt og vill ikke ned igjennewburn. Er det noe reset funksjon på detta?

sivrt
01-11-2008, 20:27
Vet ikke om noen reset funksjon på dette. Men er du 100% sikker på at alle elektriske koblinger bak der er riktig montert og har god kontakt?

Du kan jo også prøve å ta av polskoene på batteriet i en halvtimes tid å sette de på igjen.. Mulig det resetter dette.

martin
01-14-2008, 14:14
Var nok bare dårlig kontakt heldigvis,så nå har detta ordna seg.Takker for tipset

sivrt
01-14-2008, 15:30
No problem.. Godt det ordnet seg da..