Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 76 to 83 of 83

Thread: Jeep Wagoneer.

  1. #76
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Wink

    Nå er det meste koblet sammen av vakum og elektrisk. Testet for gnist på alle sylindre med tenningspistol. Og der var det liv. Bare litt igjen av små tingene så er det å prøve å fa start på hun.
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

  2. #77
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Default

    I dag så fikk jeg start på henne! Hostet litt så kom hun.

    Så nå må det lit finjusteringer til så håper jeg vi snart sees på veien folkens!!
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

  3. #78
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Default Hjelp med Resistor Wire

    Men har et lite problem med en såkalt "resistor wire". Noen som har en motstand på 1.35 Ohm liggende? Eller viten om denne resistor ledningen som tydligvis trengs.

    Det jeg har funnet ut er at den går fra ladesiden på dynamo til sekundær siden på coilen og til tenning\tenningsmodul. Den skal ha en motstand på 1.35Ohm for ikke å brenne coilen etter bilen har startet. (Som vil ta 2 - 6 måneder bruk)

    Vil det bli et problem uten? Sette inn en bit høytalerkabel med motstand? Kjøre rundt med en reserve coil i bilen til enhver tid?



    I går så ble tenningsmodulen byttet. Så nå starter hun og stopper hun.
    Hun fikk kjøre hele 1 meter fram og tilbake igjen. Oljebytte i dag. Har prøvd å starte hun så mye og fått backfire at det er bensin i olja.

    Tappet litt ut i kjelen. Fram med lighter. Og det brant villig det ja!!
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

  4. #79
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Default Kommer seg nå.

    Nytt taktrekk på plass.

    Name:  DSC_0301.jpg
Views: 270
Size:  28.6 KB

    Her står hun og soler seg litt etter en liten test tur.
    Name:  DSC_0299.jpg
Views: 270
Size:  70.6 KB
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

  5. #80
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Default

    Der har hun vært på eu kontrol. Og fant bare 2 feil. Oljelekasje grunnet knekt peilepinne og lekk i bremserør bak.
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

  6. #81
    Shop builder sivrt's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Froland
    Posts
    2,211

    Default

    Det var jo finslig.. Ikke verst for en gammel dame det nei..
    Chevy Silverado 6,6 Duramax `02
    Jeep XJ 2 door 4.0 HO `98:7" og 35" X-Terrain.

  7. #82
    Standard
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Geilo
    Posts
    123

    Default

    Quote Originally Posted by Wagoneer View Post
    Men har et lite problem med en såkalt "resistor wire". Noen som har en motstand på 1.35 Ohm liggende? Eller viten om denne resistor ledningen som tydligvis trengs.

    Det jeg har funnet ut er at den går fra ladesiden på dynamo til sekundær siden på coilen og til tenning\tenningsmodul. Den skal ha en motstand på 1.35Ohm for ikke å brenne coilen etter bilen har startet. (Som vil ta 2 - 6 måneder bruk)

    Vil det bli et problem uten? Sette inn en bit høytalerkabel med motstand? Kjøre rundt med en reserve coil i bilen til enhver tid?



    I går så ble tenningsmodulen byttet. Så nå starter hun og stopper hun.
    Hun fikk kjøre hele 1 meter fram og tilbake igjen. Oljebytte i dag. Har prøvd å starte hun så mye og fått backfire at det er bensin i olja.

    Tappet litt ut i kjelen. Fram med lighter. Og det brant villig det ja!!
    Høres ut som det du trenger er en ballast resistor. Tror ikke det er noen vits å kikke på ande alternativer, siden du veit hva motstanden skal være skulle det være greit å få tak i en som passer.
    Exit to DOS?

  8. #83
    Standard
    Join Date
    May 2009
    Location
    A, A
    Posts
    88

    Default

    Fikk et problem med tilbakeslag til forgasser fra sylinder seks.
    Når jeg dro ut tennpluggen ga det seg.

    Når jeg fikk åpnet opp så viser det seg at støtstangen på eksosen har bøyd seg.
    Og den hydrauliske løfteren har blitt slitt så hardt av høyt trykk i sylinder at det var blitt slitt hull i bunnen av den.

    Så nå er ny løfter og stang montert og den går så godt som aldri før. Vacumen er perfekt igjen og.Name:  DSC_1098.jpg
Views: 111
Size:  44.0 KB
    Don´t be square, drive Wagoneer.
    "Miss Daisy"

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •