Results 1 to 7 of 7

Thread: Gasslukt fra LPG-anlegg i Explorern og periodevis ujevn gange

  1. #1

    Default Gasslukt fra LPG-anlegg i Explorern og periodevis ujevn gange

    Hei

    Jeg kjøpte en Ford Explorer 95 mod. for halvannet år siden. Den hadde da et nyinstallert autogazanlegg som har fungert veldig bra hele tiden.

    Jeg har merket at forbruket på bilen når jeg kjører på bensin har vært litt høyere enn på en annen explorer jeg også har lånt endel. HAr aldri hatt den under 1,6 på mila, og vanligvis på nærmere 2 liter. Ved kjøring på gass har jeg aldri fått den under 2 liter på mila, til tross for at dette er et topp moderne anlegg med egen dyse per sylinder osv.

    Bilen har gått ca. 50000 km den tiden jeg har hatt den, uten et eneste feilslag, men jeg har merket noen få ganger at bilen begynner å hoste og harke voldsomt, akkurat som choken el.li. henger seg på. Dette skjer uavhengig av om den går på bensin eler gass, men har vanligvis forsvunnet når jeg bare har stoppet og startet bilen igjen. Jeg inbiller meg derfor at det må være en giver etter forbrenningen som sender feil signaler til innsprøytingssystemet siden det er uavhengig av om jeg kjører på gass eller bensin. Er det noen som har tips om hva jeg bør undersøke for å finne ut av dette? Jeg fikk en feilkode på EVP-sensoren tidligere og byttet denne uten at det hjalp. Feilkoden sier også at motoren får for feit blanding.

    Jeg synes problemet har inntruffet oftere den siste tiden, og selv når motoren går normalt, merker at bilen ikke trekker like godt som før så det er ingen tvil om at det er noe som ikke er i orden. Motorlampa lyser også, og jeg får forhåpentligvis lest av feilkodene snart også. TRor det er samme kode som før, nemlig for mye drivstoff. Skal også ta ut EGR-ventilen og se om denne fungerer som den skal. Den bør vel renses litt av og til??

    De siste dagene har jeg også merket en intens gasslukt inni bilen. Gasstanken er skikkelig montert bak i bagasjerommet og koplingene og arbeidet som er utført ser veldig ordentlig og profesjonelt ut. Kan det tenkes at det har oppstått en liten lekkasje nå pga de lave temperaturene som har vært i det siste? Noen som har tips om hvordan jeg kan lokalisere hvor lukta kommer fra? Siden tanken ligger bak og alle rørene går rett ut av tanken igjen og under bilen veien fremover er det noe naturlig å tro at det er noe feil ved en av tilkoblingene bak ved tanken. HVis ikke hadde vel ikke gasslukta kommet inn i bilen? Kan evt. lekkasje foran i motorrom også medføre gasslukt inne i bilen?

    Tar gjerne i mot tips for hvordan jeg skal gripe an problemene? Jeg tror det er 2 problemer som ikke har noen sammenheng.

    1. motoren får av og til anfall hvor den ikke går som den skal uavhengig av drivstoff
    2. Det har begynt å lukte gass i bilen

  2. #2
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Luftmengde måleren din + luftfilter er ett tips med tanke på den ugjevne gangen..
    Last edited by Mad Max; 02-16-2011 at 20:30.

  3. #3
    Promodified
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stange
    Posts
    1,071

    Default

    Zalovann i spruteflaske rundt alle koblinger,slanger og plugger fra Tank til fordamper, og hold deg unna til du finner årsaken til lufta.
    Eyvind Kjelsberg Tlf: 913 08 null ni sju

  4. #4

    Default

    Takk for tipset!

    Hvor sitter luftmengdemåleren da? Kan ingenting om bensinmotorer, har jo bare hatt diesel tidligere Det sitter åpent KN-filter i bilen, så den orginale luftfilterboksen er ikke der lengre. Det har jo fungert bra tidligere, men er det tenkelig at det er der problemet ligger?

    Skal forske litt mer på den gasslukta. Jeg huske det luktet litt gass rundt bilen en gang i fjord vinter når det var veldig kaldt ute, men det var bare et engangstilfelle og etter det har jeg ikke merket noe tegn til gasslukt fra anlegget.

  5. #5
    Standard
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    86

    Default

    Vil anbefale deg å la et verksted som monterer/server gassanlegg til å sjå på systemet.. Dei veit ka dei gjær....

  6. #6

    Default

    Jeg var i kontakt med et gass-firma i går som muligens hadde en ide om hva det skyldes, men han pratet litt dårlig norsk så det kan godt tenkes at det var noen mindre misforståelser....

    Han lekkasjetestet alle koblinger med såpevann uten å finne tegn til lekkasjer, men jeg observerte en kjølevannslekkasje ved reguleringsventilen for varmeapparatet. HAn påpekte også at fordamperen kunne ha frosset (er ikke fordamperen bare en dings som varmer opp LPG ved hjelp av motoren kjølevann slik at den går over i gassform?

    Etter jeg fant denne lekkasjen etterfylte jeg ca. 2,5 liter kjølevann og ventet med å koble over til gass til motoren var ca. 60 grader. Da så ting ut til å fungere som normalt igjen, men jeg registrerte en gasslukt etter ca. halvtimes kjøring når jeg slakket av på farten. Jeg har ikke kontrollert kjølevannsnivået etter dette, men utifra lekkasjen å dømme så er det ikke utenkelig at det har lekket ut endel kjølevæske ila den korte kjøreturen. Skal bestille ny ventil i morgen og se om det løser problemet.

    Fordamperen er forøvrig montert ganske høyt i motorrommet, omtrent på høyde med radiatorlokket. Jeg ser det er to skruer på toppen av den (Det er en zavoli-fordamper). Kan det tenkes at dette er lufteskruer?? Slik jeg ser det så er det ikke sikkert at evt. luft som er i fordamperen vil kunne komme seg ut igjen uten at det blir luftet ut. Skal ta noen bilder etterpå hvis det hjelper Høres det ut som manglende kjølevæskenivå kan ha sammenheng med gasslukta? Siden det fungerte fint rett etter jeg etterfylte kjølevann synes jeg det kan høres ut som at det kan være en sannsynlig årsakssammenheng, men skjønner ikke helt hvor gasslukta egentlig skulle komme fra når fordamperen ikke fungerer tilfredsstillende. Kanskje for dårlig fordampning gjør at gassen ikke antennes like lett og at det dermed dannes lukft, akkurat som når man kjørte for mye choke på gamle bensinmotorer?

    Hele gassanlegget var forøvrig nytt for et par år siden og har fungert perfekt de 40000 km jeg har kjørt bilen, også når det har vært kaldt om vinteren

  7. #7

    Default

    Nå har jeg byttet varmeapparatventilen og luftet anlegget. Har også tappet av luft ved fordamperen til gassanlegget, men det kommer fortsatt en kraftig gasslukt når jeg svitsjer over, bilen hoster litt, også lukter det endel etter at motor blir stoppet. Har gått over alt av koblinger ,etterstrammet slangeklemmer og sjekket med såpevann (han lpg-fyren gjorde også det) uten å ha funnet noen svakheter. Jeg lurer på om denne lukten oppstår pga. litt dårlig forbrenning pga dårlige tennplugger (bilen har gått minst 40-50000 på gass så lenge jeg har hatt den uten at jeg har skiftet plugger neon gang. Vet ikke når det ble gjort sist, men når bilen går på tomgang merker man at den ikke går rent, uavhengig av om den går på gass eller bensin). Andre forslag? skal bytte plugger til uka, men det er trangt som bare juling å komme til så det blir et spennende prosjekt

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •