Results 1 to 5 of 5

Thread: Trøblete automat 89 e250 7,3diesel

  1. #1
    Standard
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Trondheim
    Posts
    119

    Default Trøblete automat 89 e250 7,3diesel

    Nettopp fått skilt på "ny"bilen og tatt første lengre kjøretur, og jeg blir ikke helt klok på automaten. Setter jeg den i D bruker den en evighet og masse turtall på å komme i gang, og jeg det virker ikke som den noen gang girer opp, hvis den gjør det er det i allefall så mykt at jeg ikke merker det. Så for i det hele tatt å komme over lyskryssa før det skifter tilbake til rødt må jeg skifte ned til 1. og da går det så det suser! Skifter så opp i 2. men ingenting skjer, så D og da girer den hardt og brutalt opp. Når jeg girer ned kjenner jeg at den så vidt er innom 2. et lite sekund før den går rett i 1. OD virker ikke i hele tatt og heller ikke cruisekontroll. Har fyllt på snart 2L girolje og har nå riktig nivå på peilepinnen, men mistenker at forrige eier har kjørt en del med alt for lite olje.

    Noen tips? Død hjerne eller død automat? Enkelt å fikse eller dyrt?
    Utkanten Offroaders
    3 x Jeep Comanche

  2. #2
    Standard
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    127

    Default

    Ettersom du sier at od ikke virker går jeg ut fra at du har e4od og ikke c6 kasse.Det er flere feil som kan gi deg problemer.Speedsensor på bakaksel tps sensor og motorturtall er noen.Har du turteller og virker den? Har du gult RABS feil lys ved instumentene? RABS feil skal lyse når du setterpå tenning for så å slokke igjen etter noen sek.

  3. #3
    Standard
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Trondheim
    Posts
    119

    Default

    Ja skal visstnok være e4od kasse på denne, har iallefall en knapp det står "OD-off" på og et lite lys ved siden av. Skjer ingenting om jeg trykker på den knappen, syns bilen generelt holder for høyt turtall etter motorvei så regner med den aldri kommer lengre opp enn 3. gir. Og ingen feilmeldinger i dashbordet, turteller er det dessverre ikke på denne bilen.
    Utkanten Offroaders
    3 x Jeep Comanche

  4. #4
    Standard
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Trondheim
    Posts
    119

    Default

    Pluggen til gir-hjernen var løs. Tror egentli pluggen til hjernen min var litt løs å siden jeg brukte så lang tid på å finne feilen Men nå virker ivertfall automaten som den skal
    Utkanten Offroaders
    3 x Jeep Comanche

  5. #5
    Standard
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selbu
    Posts
    106

    Default

    Gratulere! Kan bruk den te å dra suzuki'n rundt på træff no da!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •