Results 1 to 4 of 4

Thread: Motor dør ut når den settes i Drive.

  1. #1
    Standard
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sørum/ Akershus
    Posts
    123

    Default Motor dør ut når den settes i Drive.

    Har en suburban 96, 5.7 bensin som begynte å "jokke" på tomgang.

    Nå er det blitt slik at når jeg setter den i belastning, R eller Drive så dør den ut. Det er ingen feilkoder på kjøretøyet, heller ikke engine lampe som lyser.

    Virker på meg som om den ikke kompenserer for tap av turtall ved belastning. Har dette noe med kam- eller veivsensor?

    Noen meninger rundt dette?

  2. #2
    You wanker Mad Max's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Trenger ikke DU å vite...
    Posts
    1,673

    Default

    Har litt av det samme problemet på vår sub av samme årgang og motor alternativ men på vår lyser "motor lampa" innemellom..
    Det jeg gjør er å skru ut luft filteret for så og sette det bare tilbake igjen også virker allt en god stund igjen...

  3. #3
    Prototype
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,740

    Default

    Ta en telefon til Remzi, naboen min. Han holder til like ved deg. Kjempegrei, og flink på US bil. Hils fra meg og si du er i stor nød så ordner det seg.

    Strømmen Bilservice AS
    Industriveien 7, 2020 Skedsmokorset
    Telefon: 63 87 44 00

    Du kan selvfølgelig ringe US Carservice, Bjørn Gabrielsen, men han holder til i Enebakk.

    Høres ut som du har en defekt sensor.

  4. #4
    Standard
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sørum/ Akershus
    Posts
    123

    Default

    Feilen rettet, var hele rotordelen som var løs....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •