Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem med 4x4

  1. #1
    Modified
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kristiansand
    Posts
    390

    Exclamation Problem med 4x4

    Hei! Jeg var å kjørte litt i heia i dag, måtte igjennom en del jørme. Da la jeg merke til at bilen kun spant på bakhjulene å ikke forran selv om jeg hadde den i 4lav! Noen som er kjent med dette, eller har noen tips til hva jeg kan gjøre for å finne ut hva som kan være galt?? (Har autolock på navene forran) har en Opel Frontera 2.3td 1994mod.
    Patrol Y60, styremedlem i NMK Kristiansand Offroad

  2. #2
    Dieseldyr Bergum's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kristiansand, Norway, Norway
    Posts
    3,137

    Default

    Kan være at hevingen ikke får spaken helt inn?
    Mye dritt i lagrene?
    Fett i stedet for olje i autolocken, som har blitt for stiv i kulda?
    Så du indikatoren for 4L lyste?
    Kan det være fordi det er en Opel?
    Eller, kan det være at bilen innså at du har vinsj nå, og dermed forveta at du fikk prøvet denne?? :o
    http://www.b4x4.no
    Bjarne Bergum 9012 3748
    Suzuki Samurai 1,9td

  3. #3
    Modified
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kristiansand
    Posts
    390

    Exclamation

    Ja mulig det, men hoved problemet er nok at det er en opel! hehe
    Patrol Y60, styremedlem i NMK Kristiansand Offroad

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •